vrijdag 27 maart 2015

C-Mill,

Cinema Ground presenteert Pride

Een pop-up cinema beleving, door heel Nederland films met karakter op de allergekste en mooiste locaties. Deze editie vindt plaats in C-Mill en staat in teken van het waargebeurde verhaal va de Britse film Pride.

Een unieke Pop-up cinema beleving, door heel Nederland films met karakter op de allergekste en mooiste locaties.

De Cinema Grounds Pop Cinema belevingen worden georganiseerd door Stichting SPAT, een avond geheel in thema van een film. De locatie, figuranten en acteurs maken deze bioscoopavond tot een echte belevenis!

Film: Pride (2014). Het is zomer 1984 - Margaret Thatcher is aan de macht en de Britse mijnwerkersbond staakt. Tijdens de Gay Pride in Londen, besluit een groep homoseksuele activisten geld op te halen om de families van de stakende mijnwerkers te ondersteunen. Maar ze stuiten op een probleem: de bond is gegeneerd hun steun te ontvangen. De actievoerders laten zich echter niet uit het veld slaan. Ze besluiten de bond te negeren en de mijnwerkers direct te benaderen. Ze ontdekken een mijnwerkersdorp in de binnenlanden van Wales en trekken er op uit in een klein busje om hun donatie persoonlijk te overhandigen. Een buitengewoon verhaal over twee totaal verschillende gemeenschappendie zich verenigen voor een gezamenlijk doel.

Cinema Grounds presents Pride vindt plaats op bedrijventerrein C-Mill in Heerlen.

Tijdstip: 19:30
Prijs: 15,-

Online Ticket verkoop via:
https://www.yourticketprovider.nl/events/7710-cinema-grounds-presents-pride